Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Kogukondlikud arutelud "Kuidas me kestame?"

Kas Te tunnete seda? Kas Te näete seda? Meid on vähem. Vähem on meid linnades, kus elavad "üksikemad", kes ootavad meest koju Soomest, Rootsist või mujalt piiri tagant. Vähem on meid külades, kus seisavad tühjad majad ning suletud kauplused ning postimajad.

Kuidas teha nii, et Eestimaal inimesi jätkuks ka aastal 2050? Kui me midagi ei muuda, siis praeguse prognoosi alusel olevat meid juba 200 000 võrra vähem.

2018 aasta sügisel on hakkajad inimesed võtnud korraldada kodanikualgatuslike arutelusid ning selle abil koguda mõtteid ja ideid võimalike lahenduste kohta. Aruteludel osalema on oodatud kõik ärksad ja julged kodanikud, kes on veendunud, et virisemine ei vii meid edasi. Istume kokku ja räägime võimalikest lahendustest.

Mina osalesin sellel arutelul 15.10.2018 ning kutsun ka teid üles nendest üritustest osa võtma. Koos oleme targemad. Täpsemad infod selle kohta, kus arutelud aset leiavad ning mis kogutud ideedest edasi saab leiad "Kuidas me kestame" kodulehelt:

https://kestame.rahvaalgatus.ee/algatusest/

#community #team

Võta meiega ühendust +372 44 606 77

©2018 by MTÜ Pesapuu nõustamis- ja koolituskeskus. Proudly created with Wix.com