Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Kes on Maailmamuutja?

Eestis on tegutsemas suur hulk erinevaid ühinguid, kelle põhikirjades on kirjas õilsad eesmärgid. Aga kas nad neid eesmärke ka järgivad ning täidavad, see jääb tihti kõhutunde ja oletuste vastata.

Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustik on leidnud võimaluse, kuidas teha nähtavaks see, mis on kodanikeühenduste tegelik mõju. Kas suudame tõesti muuta inimeste elusid paremaks või muudame oma kliendid hoopis veel abitumaks?

Lahenduse nimeks on Maailmamuutjate register:

https://www.maailmamuutjad.ee/

Sellest registrist leiab huviline nende ühingute raportid, kes on võtnud endale vaevaks teha läbi täpsem sisekaemus. Raportid annavad kiire ja selge pildi sellest, mis on tegelikult see mäju, mis tegevuse käigus saavutatakse.

MTÜ Pesapuu on selle kivise aga põneva teekonna ühe korra juba läbinud ning koostanud mõjuraporti Jaan Apsi juhendamise all. 2019 aasta märtsis otsustasime uuesti olukorra ülevaadata ja kogunesime koos mitmete teiste aktiivsete kodanikuühiskonna eestvedajatega Maailmamuutjate Õpituppa.

Meie raportid valmivad märtsi lõpuks ning on siis ka kõigile avalikult nähtavad Maailmamuutjate registrist saab siis juba igaüks ise näpuga järge vedada ning saada ülevaade nii meie, kui ka teiste ühinugte mõjust.

Mine vaata ka järgi - kes kuidas maaillma muudab?

Seotud lingid:

https://sev.ee/

https://www.maailmamuutjad.ee/

#organisatsiooniarendamine #Meietegevused

Võta meiega ühendust +372 44 606 77

©2018 by MTÜ Pesapuu nõustamis- ja koolituskeskus. Proudly created with Wix.com